Sjekk vårt program for advent, jul og nyttår

FC6CC3C0-937D-4FFD-BD44-071BF6AF9587

OBS! DENNE ARTIKKELEN ER FRA 2019. INFO OM ÅRETS (2020) JULEBORD FINNER DU HER

Du Verden i Tromsø går sin andre juletid i møte. Julebord, julelunsj og familiejulebord er bare noen av fristelsene på kaikanten på Prostneset. SJEKK UT VÅRT TILBUD!

Du Verden i Tromsø åpnet dørene i november i fjor. Vi gikk rett inn en fantastisk julebordsesong. I år har vi hatt bedre tid til å planlegge aktivitetene før jul, i romjula og ikke minst nyttårsaften. Her følger vårt "førjulsprogram 2019", vær så god og forsyn deg: 

Familiejulebord

Hver søndag i desember (1. desember, 8. desember, 15. desember og 22. desember) gjør vi i stand familiejulebord i restauranten. Det kan være lurt å booke god tid i forveien om dere skal være sikret plass på ønsket dato.

Pris: Familiejulebordet (buffet) koster 325 kr pr. pers. Halv pris for barn under 12 år.

Julelunsj
Siste uka før jul inviterer vi til julelunsj-buffet. Mange bedrifter booker gjerne plass på forhånd for å samle ansatte eller forbindelser til hyggelig samvær under julelunsjen. Buffeten er klar fra klokken 11 i uke 51; fra mandag 16. desember til og med fredag 20. desember.

Pris: 225 kr pr. pers for vår julelunsj-buffet.

AfterWork på fredag
Avrunding av uka eller starten på helga: Enten du ser sånn eller slik på det, er AfterWork på Du Verden blitt et populært tilbud fredag ettermiddag. Nydelig mat serveres rett fra kjøkkenluka. Vi tar naturligvis ikke AfterWork av plakaten i jula – tvert imot!

Pris: 245 kr pr. pers. 

 Julebord-vorspiel på lørdag

Mange gjester er i Tromsø for å gå på julebord, enten hos oss, eller hos andre. Vi kjører julebord-vorspiel som et pusterom mellom shopping og styling til julebordfesten. På julebord-vorspielet serveres en pakke med lett og enkel mat på fjøl, og valgfri drikke. På drikkesiden kan det velges mellom, brus, øl, vin eller «bobler». Julebordvorspielet avholdes hver lørdag i julebordshelgene.

Pris: 225 kroner pr. pers

Julebord: Sharing
Har du ikke bestilt julebord ennå, kan du være heldig å finne bord enkelte dager. Ledige plasser finner du enklest via vår elektroniske booking: www.duverden.no/tromso/bestill-bord
Vi gjentar «sharing-suksessen» fra i fjor, dog med noen mindre justeringer. På våre julebord serveres tradisjonell, norsk julemat – ribbe og pinnekjøtt med tradisjonelt tilbehør – på bordet på fat og i skåler. Julebordsgjestene forsyner seg så mye og så ofte de ønsker. Det fylles på med velduftende julemat til alle er forsynt. 


Lutefisklag
Lutefisk inngår ikke i vårt sharingkonsept, men er dere flere personer, kan det bookes lutefisklag. Lutefisken fra L. Berg Sønner i Svolvær serveres på fat, mens alt det deilige tilbehøret settes på bordet. Du finner også lutefisk på vår a la carte meny-hele tiden frem til jul. 
Enten dere nyter kjøtt eller lutefisk, rundes gildet av med Du Verdens egen riskrem og/eller karamellpudding til dessert.
Våre julebordhelger er fredag og lørdag fra om med 15./16. november til og med 20./21. desember.

Pris: Enten du velger vårt sharing-konsept eller lutefisklag, er prisen for julebord inkludert dessert: 695 kr pr. pers. 

Romjula

Etter måneder, uker og dager med julemat på fat og i skåler, rensker vi menyen for julemat tredje juledag. Fra da vil vi tilby en lettere meny på Du Verden. I realiteten er det «januarmenyen» som gjør sitt inntog i romjula. Menyen presenteres senere.

 Nyttårsfest

Siste post på vår «juleprogram 2019», er Nyttårsfesten. Vi markerer overgangen til 2020 med følgende meny:

Forrett:
Kremet skalldyrsuppe og anis
Pastapute med laks, sitrongress og ingefær


Andrerett:
Skinnstekt torsk
Fennikel og bakt endive, blomkålkrem og hvitvinssaus

Hvilerett:
Champagne-sorbet


Hovedrett:
Reinsdyr
Selleritimbal og glasert småløk, potetterte og plommesaus


Dessert:
Sitronterte og marengs
Jordbærsorbet og karamell

Pris: 995 kr pr. pers inkludert ett glass musserende.

Velkommen til Du Verden i førjula, romjula og selvfølgelig på nyåret! 

Julebord 2021 på Du Verden Tromsø
Våre åpningstider i julen

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.duverden.no/tromso/