Julebord på Du Verden: Nyt utsikten, del bordet og øyeblikket

_DSC8576
OBS! DENNE ARTIKKELEN ER FRA 2019.
Julematen bringes på bordet i skåler og på fat, gjestene forsyner seg og vårt personale sørger for at det er mat på bordet til alle er forsynt. Julebordet på Du Verden er et slikt øyeblikk du vil dele med gode venner og kolleger.

Gjester som tidligere har opplevd Du Verdens julebordkonsept med "sharing the table", har gitt oss gode tilbakemeldinger. Nå gjentar vi suksessen og ønsker nye og gamle gester velkommen til vårt populære julebord i Tromsø. 

Med beliggenheten helt ute på kaikanten "tre etasjer opp" på Prostneset, er havet og fjellene en naturgitt kulisse for våre julebord. Vi kan jo bare håpe på snødekte fjell og et julepyntet Tromsø på andre siden av glasset. Uansett vær, skal vi sørge for ei varm og elegant setting for julebordet på Du Verden. 

Julematen
På julebordet serveres tradisjonell, norsk julemat: Ribbe og pinnekjøtt – med tradisjonelt tilbehør. Maten plasseres sentralt på bordet på fat og i skåler. Den enkelte forsyner seg av det som måtte friste. Julebordsgjestene forsyner seg så ofte de ønsker. Vi fyller på etter hvert. Måltidet rundes av med Du Verdens egen riskrem og/eller karamellpudding til dessert.

Lutefisklag
Lutefisk inngår ikke vårt sharingkonsept, men lutefiskelskerne blir likevel godt ivaretatt i førjula på Du Verden. Grupper på minimum fire kan bestille lutefisklag. Da serveres lutefisken på fat, mens alt det deilige tilbehøret står på bordet.

Påfyll av lutefisk?
Ja, selvfølgelig!

Pris: Enten du velger vårt sharing-konsept eller lutefisklag, er prisen for julebord inkludert dessert: 695 kr pr. pers.

Selskap
Om du er alene, par, vennegjenger eller en større gruppe, så er Du Verden egnet til å huse deres julebord. Restauranten ligger sentralt ved havneterminalen på Prostneset og har fantastisk utsikt mot hav, by og fjell. Hurtigruta fortøyes nærmest i restauranten når den legger til to ganger i døgnet. 

Vi håper selvfølgelig at snøen daler lett og fin utenfor de store vinduene, men på akkurat dette punktet kan vi dessverre ikke gi noen garantier…

Våre julebord-helger:

Fredag 15. november
Lørdag 16. november
Fredag 22. november
Lørdag 23. november
Fredag 29. november
Lørdag 30. november
Fredag 6. desember
Lørdag 7. desember
Fredag 13. desember
Lørdag 14. desember

Bestilling

Du bestiller julebord på Du Verden:
Epost: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf.: 412 92 000

Eller direkte via bookeknappen under: 

Velkommen til Du Verden – øyeblikkene som er verdt å dele!

Julebord 2021 på Du Verden Tromsø
Våre åpningstider i julen

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.duverden.no/tromso/