Slider

Velkommen til Du Verden Tromsø

Du Verden Tromsø har fantastisk beliggenhet. Helt på kaikanten, et par nivåer opp fra kaidekket. Store glassflater, flott utsikt, nærhet til havet og solvendt uteservering. Rett ved havneterminalen på Prostneset.

Tirsdag til torsdag

15:00 – 22:00

Kjøkkenet åpent til 21:00

Fredag og lørdag

15:00/13:00 – 24:00

Kjøkkenet stenger kl. 22:00

Søndag

15:00 – 22:00

Kjøkkenet åpent til 21:00

Noen sier vi ligger på taket til havneterminalen. Det helt presise er at restauranten ligger i et eget bygg rett på nordsiden av terminalen på Prostneset. Men ett nivå over kaia. Fra Lofoten er vi vant til å vende oss mot havet. Går du mot havet og har havneterminalen på din høyre side, ligger Du Verden Tromsø rett forut, velkommen inn!

Mye er likt mellom Du Verden i Svolvær og Tromsø, ikke minst meny og interiør. Hver restaurant har likevel sin egen stemning og atmosfære. Det skapes av våre dyktige ansatte og gjestenes tilstedeværelse. 

Vårt konsept favner bredt, alle er velkommen i ulike settinger. Den ene gangen kommer du med forretningsforbindelser, spiser god mat og drikker dyr vin. Neste gang kan du komme med vennegjengen eller familien. Du vil uansett finne er bredt utvalg på menyen som passer de ulike settingene..

• Du kan bestille bord på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
• Vil du jobbe hos oss i Tromsø, sender du en epost med CV til  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Les mer

Finn ut mer om årets julebord

A la carte meny - Duverden Tromsø
Klassisk meny - Duverden Tromsø
Pizzameny - Duverden Tromsø
Selskapsmeny - Duverden Tromsø

Aktuelt


Se alle postene

Sosiale medier

 

 
image
image
image
image
image
  • 1
  • 2