This image for Image Layouts addon

Del bordet,
del øyeblikket
På julebord
 hos oss

Den tradisjonelle julematen bringes på bordet, gjestene forsyner seg – og vårt personale sørger for at det er mat på bordet til alle er forsynt. Julebordet på Du Verden er et slikt øyeblikk du vil dele med gode venner og kolleger.

Gjester som har opplevd vårt julebordkonsept med "sharing the table" tidligere år, har allerede booket årets julebord med den samme sosiale rammen. Noen dager er allerede FULLBOOKET. 

Julematen

På julebordet serveres tradisjonell, norsk julemat: Ribbe og pinnekjøtt – med tradisjonelt tilbehør. Maten plasseres sentralt på bordet på fat og i skåler. Den enkelte forsyner seg av det som måtte friste. Julebordsgjestene forsyner seg så ofte de ønsker. Vi fyller på etter hvert. Måltidet rundes av med Du Verdens egen riskrem og/eller karamellpudding til dessert.

Lutefisklag

Lutefisk inngår ikke i vårt sharingkonsept, men lutefiskelskerne blir likevel godt ivaretatt i førjula på Du Verden. Grupper på minimum fire kan bestille lutefisklag. Da serveres lutefisken på fat, mens alt det deilige tilbehøret står på bordet.

Påfyll av lutefisk? Ja, selvfølgelig!

Pris: Enten du velger vårt sharing-konsept eller lutefisklag, er prisen for julebord inkludert dessert: 695 kr pr. pers.  

Lukket selskap

 Om du er alene, par, vennegjenger eller en større gruppe, så er Du Verden egnet til å huse deres julebord. I tillegg til restaurantlokalet over to plan, kan vi tilby egne rom til lukkede selskaper. Våre selskapslokaler har utsikt mot Torget og havna i Svolvær, og har plass til henholdsvis 80 og 25 personer. Vi håper selvfølgelig at snøen daller lett og fin utenfor de store vinduene i restauranten, men på akkurat dette punktet kan vi dessverre ikke gi noen garantier…

Overnattingspakke 1

Julebord på
Du Verden +
hotell i Svolvær

Gode senger. Raskt. Enkelt. Og billig. Overnatt på et av våre tre Fast-hoteller i Svolvær under julebordshelga

Les mer her

Overnattingspakke 2

Julebord på
Du Verden +
rorbu i Svolvær

Skap en herlig ramme for julebordshelga med overnatting på en av våre flotte rorbuer i Svolvær

Les mer her

Overnattingspakke 3

Julebord på
Du Verden +
rorbu i Henningsvær

Overnatt i autentiske omgivelser på vårt tradisjonsrike rorbuanlegg i Henningsvær

Les mer her

Krydre julebordet med tilleggsopplevelser!

Julebord på Du Verden kan være mye mer enn «bare» julebord. Hva med overnatting i rorbu? RIB-tur med lunsj i Skrova?  Eller full pakke med julebord i Svolvær og overnatting i Henningsvær med Førjulseventyret som ramme?

AfterWork på fredag

AfterWork på Du Verden er blitt et begrep og fortsetter med full kraft fram til jul. Mange starter helga sammen med venner, kolleger, kjente og kjære med vår rikholdige fredagsbuffet og godt i glasset. Ei fin avslutning på uka, en behagelig start på helga. Ankommer du/dere Svolvær fredag ettermiddag, tar vi gjerne imot dere på AfterWork!

Sushi er fast innslag på AfterWork-buffeten på Du Verden i Svolvær.

Julebordvorspiel på lørdag

Førjula er hektisk, ikke minst dagene med julebord. Julebord-vorspiel er ment som en hyggelig landingsplass etter shoppingen. Før stylingen til julebordet. Vi serverer en ferdig julepakke med lett mat på fjøl og valgfri drikke (tre valg). Kom gjerne ferdig pyntet og klar til å ta julebordet på direkten, om du vil!

Julebordvorspiel avholdes hver lørdag gjennom hele julebordsesongen mellom kl. 15 og 18.

RIB-tur med lunsj i Skrova

Bjørback-Gruppen driver Skrovabrygga. Er dere en gruppe, tilbyr vi på forespørsel RIB-tur og lunsj i Skrova med vind i håret før og etter lunsj. Det er lenge siden RIB-tur var en sommeraktivitet i Lofoten. Båtene går ut fra havna i Svolvær året rundt med turister ikledd varme dresser. Send en epost til booking@bjorback.no om dere ønsker RIB-tur og julelunsj i Skrova.

Overnatting på hotell eller rorbu

Med tre hoteller og to flotte rorbuanlegg i Svolvær og Henningsvær, tilbyr vi ulike pakker med julebord på Du Verden og overnatting. Henningsvær Rorbuer egner seg for bedrifter/grupper som ønsker julebord i autentiske omgivelser. I Henningsvær tilbys både overnatting og julebord. Ønskes en kombinasjon med julebord på Du Verden i Svolvær og overnatting i de vakre, røde rorbuene i Henningsvær, kan du lese mer om denne pakken her

Mulighetene er mange. Del gjerne dine ønsker med oss i en epost på booking@bjorback.no, så setter vi sammen et opplegg/tilbud. 

Førjulseventyret

For julebordsgjester i både Svolvær og Henningsvær anbefales Førjulseventyret i Henningsvær som ramme og opplevelse. Mange kommer reisende langt fra i førjulen bare for å oppleve dette årlige arrangementet, som strekker seg over helgene i tidsrommet fredag 1. november til søndag 22. desember. 

 

Våre julebord-helger: 

Fredag 15. november

Lørdag 16. november

Fredag 22. november: FÅ PLASSER 

Lørdag 23. november: FULLT

Fredag 29. november: FULLT

Lørdag 30. november

Fredag 6. desember

Lørdag 7. desember: FÅ PLASSER IGJEN

Fredag 13. desember

Lørdag 14. desember: FÅ PLASSER IGJEN

Våre overnattingspakker

Med tre hoteller og to flotte rorbuanlegg i Svolvær og Henningsvær, tilbyr vi ulike pakker med julebord på Du Verden og overnatting etter eget ønske. Vi kan også være behjelpelig med å ordne transport, eksempelvis busstransport fra arbeidsstedet fredag ettermiddag.

Pakkepris med julebord og frokost på Du Verden, overnatting på Fast Hotels:

1.195 kr pr. pers. i dobbeltrom. (+300 kr for enkeltrom). Ønskes en ekstra overnatting, dagen før eller etter julebordet: 495 kr. pr. pers. i dobbeltrom (+300 kr for enkeltrom).

Pakkepris med julebord og frokost på Du Verden, overnatting på Rorbuanlegget Svolvær Havn:

1.495 kr pr. pers. dobbeltrom. Ønskes en ekstra overnatting, dagen før eller etter julebordet: 795 kr. pr. pers. i dobbeltrom. Hver rorbu har tre separate soverom, og egner seg for grupper. Felles stue og kjøkken.

Pakkepris med julebord på Du Verden og overnatting i Henningsvær:

1295 kr pr. pers. Ønskes en ekstra overnatting, dagen før eller etter julebordet: 795 kr. pr. pers.

Kun overnatting

Hotell i Svolvær

Fra 900,-

Rorbu i Svolvær

Fra 2750,-

Rorbu i Henningsvær

Fra 1295,-