i år kjører vi klassisk julebord på du verden

Bordservering med tradisjonsrik julemat

(juleribbe, pinnekjøtt og lutefisk)

kr. 695,- pr. pers

julens klassikere gjør comeback

I år skal den tradisjonelle, norske julematen skinne på Du Verdens julebord. Velg fritt mellom saftig ribbe med sprø svor, pinnekjøtt, lutefisk eller Du Verdens juletallerken. Maten serveres på tallerken med tradisjonelt tilbehør og det er ubegrenset påfyll fra fat. Du får en aperitiff ved ankomst og måltidet rundes av med velsmakende overraskelser fra kjøkkenets dessert med jule-tapas.

Lukket selskap

Om du er alene, par, vennegjenger eller en større gruppe, så er Du Verden egnet til å huse deres julebord. I tillegg til restaurantlokalet over to plan, kan vi tilby egne rom til lukkede selskaper. Våre selskapslokaler har utsikt mot Torget og havna i Svolvær, med plass fra 8 til 50 personer. Vi håper selvfølgelig at snøen daler lett og fin utenfor de store vinduene i restauranten, men på akkurat dette punktet kan vi dessverre ikke gi noen garantier…
Julebord inkludert aperitif og dessert:
Kr 695 pr. pers.

Våre julebord-helger:

Fredag 13. november
Lørdag 14. november

Fredag 20. november
Lørdag 21. november

Fredag 27. november
Lørdag 28. november

Fredag 4. desember
Lørdag 5. desember

Fredag 11. desember
Lørdag 12. desember

Fredag 18. desember
Lørdag 19. desember

Gjør julebordshelga til noe ekstra!

Julebord på Du Verden kan være mye mer enn «bare» julebord.
Unn deg full pakke med overnatting, julebord og ekstra komfort.

Overnatting «på huset»

Hva med en skikkelig julebordsweekend i Svolvær? Gjør årets julebordshelg ekstra spesiell med overnatting på toppen av Du Verden! På Nordis Hotel & Suites tilbyr vi overnatting med panoramautsikt mot havna og torget - med direkte tilgang til restauranten på gateplan.
Les mer og se våre suiter her.

Julebordspakke

Julebord Du Verden & Overnatting Nordis Hotel & Suites

Kr 1.295,- (1 døgn, pr. person i dobbeltrom)

Tilslutningsdøgn 695 kr pr. pers i dobbeltrom. 

Frokost på Du Verden er inkludert

Del gjerne dine ønsker med oss i en epost på svolvar@duverden.no, så setter vi sammen et opplegg/tilbud til dere. Du kan også ringe oss på 412 98 000.

Julebordvorspiel på lørdag

Førjula er hektisk, ikke minst dagene med julebord. Julebord-vorspiel er ment som en hyggelig landingsplass etter shoppingen. Før stylingen til julebordet. Vi serverer en ferdig julepakke med lett mat på fjøl og valgfri drikke (tre valg). Kom gjerne ferdig pyntet og klar til å ta julebordet på direkten, om du vil!

Julebordvorspiel avholdes hver lørdag gjennom hele julebordsesongen mellom kl. 15 og 18.

Førjulseventyret i Henningsvær

For alle julebordsgjester anbefales Førjulseventyret i Henningsvær som ramme og opplevelse. Mange kommer reisende langt fra i førjulen bare for å oppleve dette årlige arrangementet, som strekker seg over helgene i tidsrommet fredag 1. november til søndag 22. desember.