VM i skreifiske på Du Verden

IMG_0708_NY

Denne artikkelen er over ett år gammel. Vi jobber hele tiden med å utvikle oss, så dette innholdet er nødvendigvis ikke dekkende for hva vi tilbyr akkurat nå. 

Vi har forberedt oss godt, og satser på å gi et godt tilbud under VM i skreifiske – enten du vil ut på middag med venner og kjente, eller rett og slett vil danse på kaidekket under teltduken. 

Helgen 22. til 24. mars er det igjen duket for VM i skreifiske i Svolvær. På Du Verden får «alt»: Tre-retters VM-meny servert i andre etasje, a la carte i førsteetasjen, party med livemusikk i teltet, DJ om kvelden; vi tar i bruk alle etasjer og uteområdet på kaia for å gi et bredt og variert tilbud under VM i skreifiske.

– Vi har et stort og allsidig lokale, med et fantastisk uteområde. I år bruker vi alle delene både inne og ute, for å skille bedre mellom spisegjester og dem som rett og slett er på VM-fest, sier Lasse Bjørback.

Mesaninen og selskapslokalet i andre etasje vil bli benyttet til dem som ønsker Du Verdens egen tre-retters VM-meny.

– Oppe er det mulig å reservere bord for dem som vil ha tre-retters VM-meny, men på enkelte tidspunkter begynner det allerede å bli fullbooket, sier Bjørback.

VM-menyen i 2. etasje består av:

  • Forrett: Vestfjordskinke med rømme og rødløk
  • Hovedrett: Bakt skrei rett fra Vestfjorden. Urtecrust, smørsaus og potetkrem
  • Dessert: Sjokoladekrem med karamell, tindved og ren, hvit sjokolade.
Pris: 695 kroner.

I førsteetasjen og ute, inkludert teltet, er det ikke mulig å reservere bord i VM-helga. Her serveres drikke og Du Verdens klassikere.

Under the kilt spiller i teltet, og garanterer for VM-stemning på kaia.

Den gule vogna plasseres utenfor Du Verden mot Torget. Herfra vil det bli servert pizza.

– Vi har jobbet en del med logistikken i forkant, og håper at så mange som mulig finner noe de setter pris på hos oss i løpet av VM-helga; det være seg vår tre-retters middag, pizza, klassikerne på menyen eller rett og slett bare stemningen og alt som hører til når det er VM-fest i Svolvær.

Fra kl. 18 blir det CC. fredag og lørdag.

Spisegjestene i andre etasje får naturligvis gratis inngang, og er velkomne til å ta del i festlighetene på Du Verden etter måltidet.

PS!
Skal du til Skrova VM-lørdagen?

På Skrovabrygga spiller trubadur Paal Arnesen lørdag formiddag. Der serveres bacalao og hvalgryte. 

Stenger for «vår-oppussing»
Copy of Hver dag – sin rett

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.duverden.no/svolvar/

Login Form

Who's Online

We have 102 guests and no members online