Styrker Du Verden-teamet i Svolvær

NY_DSC2544

Katrine Olsen (37) og Jonas Jørgensen (23) styrker Du Verden-teamet i Svolvær ytterligere. Katrine er ny restaurantsjef, Jonas ny hovmester.

I løpet av noen måneder er total tre nye, sentrale personer rekruttert inn i restaurantdriften i Svolvær av eierne og driverne Kristine Andreassen og Lasse Bjørback. I mai kom kjøkkensjef Jostein Tveit tilbake til Du Verden; restauranten han gikk i lære på.

Katrine Olsen og Jonas Jørgensen begynte begge på Du Verden som servitører. Hun på starten av året, Jonas i april.

– Vi hadde nok en ide om at de kunne passe som hovmester og restaurantsjef da de begynte hos oss. Tiden sammen med Katrine og Jonas har gjort oss helt sikre, sier Kristine og Lasse.

Rett før sommersesongen tiltrådte Katrine og Jonas sine nye stillinger.

Begge kommer fra Harstad og har flyttet til Svolvær for å begynne på Du Verden. Fagbakgrunnen er ulik.

Jonas Jørgensen er fagutdannet servitør. Han hadde læretiden hos Hurtigruten. Siste karrierestopp før Du Verden i Svolvær, var De 4 Roser i Harstad.

Katrine er utdannet kokk. Rundt årtusenskiftet arbeidet hun på Royal Hotel i Svolvær. Hun er også utdannet hud- og kroppsterapeut, en utdanning hun benyttet i sin jobb på SpaSpa i Harstad fram til hun flyttet tilbake til Svolvær på nyåret.

– Vår viktigste oppgave? Å få gjestene til å trives på Du Verden, slår duoen samstemt fast.

Både Katrine og Jonas framhever det kollegiale samholdet og teamet på Du Verden, samt grepet kjøkkensjef Jostein Tveit har festet om kjøkkenet.

– Jostein er utrolig dyktig, og har autoritet på en respektfull måte. Samarbeidet mellom kjøkkenet og oss som arbeider i service, er veldig godt, uttrykker serviceduoen.

– Vi er veldig glade for at Jostein, Jonas og Katrine utgjør et nytt og solid trekløver på Du verden i Svolvær. Etter hvert som vi utvider vår virksomhet, er vi mer og mer avhengige av å ha dyktige og stabile folk i nøkkelstillinger. Folk som griper rollen, muligheten og dagen, sier Lasse og Kristine.

Gjennom Bjørback-Gruppen er de eneeiere i Du Verden Svolvær, Du Verden Tromsø, Skrovabrygga og Peppes Pizza i Svolvær, samt majoritetseiere i Fast Hotels. Hotellkjeden har tre «digitale hoteller» i Svolvær, Henningsvær Rorbuer og Rorbuanlegget Svolvær Havn.

I starten av juni ble det kjent at Bjørback-Gruppen utvider engasjementet ytterligere innenfor overnatting ved å overta driften av hotellet i Marinepollen, Sandvika camping, Tyskhella og Statsbuene i Kabelvåg.

– En mulighet til å bli en totalleverandør med alle spektrene av overnatting langs aksen Svolvær–Kabelvåg–Henningsvær. Det var en mulighet vi ville benytte oss av, uttalte samboerparet den gang. 

Lett, fresht og smakfullt på sommermenyen
Tilbake som kjøkkensjef på restaurant Du Verden i ...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.duverden.no/svolvar/

Login Form

Who's Online

We have 178 guests and no members online