Stenger for «vår-oppussing»

stenger-dvs

Du Verden i Svolvær stenger søndag 28. april for en liten «vår-shining». 

Det er ikke lenge siden restauranten ble totaloppusset, så noen store forandringer står ikke for tur.

– Litt maling og oppfrisking av noen av møblene vil bli synlige endringer for gjestene idet vi åpner igjen til uka, sier Kristine Andreassen.

Den største jobben er det de ansatte, og først og fremst kokkene, som kommer til å merke.

– Hovedgrunnen til stengingen, er at kjøkkengulvet skal skiftes ut. Egentlig samme jobb som vi gjennomførte i Tromsø i påsken. I Tromsø var det en garantijobb etter at det viste seg å være feil på gulvet som ble lagt til åpningen. I Svolvær er det en ønsket oppgradering, sier Lasse Bjørback.

Gulv-oppgraderingen på kjøkkenet medfører at alt av utstyr som er plasser på gulvet inne på kjøkkenet, må flyttes ut. Intet kjøkken, ingen restaurant – kort og godt.

Menyen har den siste tiden gjennomgått enkelte små justeringer, og vil være uendret. Det betyr at det fremdeles vil være mulig å få servert Du Verden-klassikere som torsk, grillet tørrfisk og lammeskank – samt de kjente lunsjrettene. Dagens-konseptet med kjøttkaker på mandag, fiskegrateng på tirsdag, taco på onsdag og lapskaus på torsdag, samt after work på fredagene er «bænkers», og fortsetter både i Svolvær og i Tromsø.

– Vi planlegger å åpne om ettermiddagen 1. mai, men vi vil ikke ta bordbestillinger til denne dagen da vi er litt usikre på om vi trenger hele 1. mai til å sluttføre arbeidene. Følg med på våre Facebook-sider, der legger vi ut eksakt tid for re-åpningen, sier Kristine Andreassen og Lasse Bjørback. 

HURRA for 17. mai på Du Verden
VM i skreifiske på Du Verden

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.duverden.no/svolvar/

Login Form

Who's Online

We have 145 guests and no members online