Copy of Julebord på Du Verden i Svolvær

_DSC3393-2

Sharing the table,
sharing the moment

Denne artikkelen er over ett år gammel. 

Den tradisjonelle julematen bringes på bordet, gjestene forsyner seg – og vårt personale sørger for at det er mat på bordet til alle er forsynt. Julebordet på Du Verden er et slikt øyeblikk du vil dele med gode venner og kolleger.

Gjestene som opplevde vårt julebordkonsept i fjor, ga oss gode tilbakemeldinger. Flere av de som ikke fikk prøvd «the sharing table» i fjor, har allerede booket årets julebord på Du Verden.

Julematen
På julebordet serveres tradisjonell, norsk julemat: Ribbe, pinnekjøtt og lutefisk – med tradisjonelt tilbehør. Maten plasseres sentralt på bordet på fat og i skåler, slik at den enkelte forsyner seg av det som måtte friste. Julebordsgjestene forsyner seg så ofte de ønsker. Vi fyller på etter hvert. Lutefiskelskerne får fisken servert på fat, mens tilbehøret står på bordet sammen med alt det andre. Påfyll også av lutefisk, selvfølgelig!
Måltidet rundes av med Du Verdens egen riskrem og karamellpudding til dessert.

Lukket selskap
Om du er alene, par, vennegjenger eller en større gruppe, så er Du Verden egnet til å huse deres julebord. I tillegg til restaurantlokalet over to plan, kan vi tilby egne rom til lukkede selskaper. Våre selskapslokaler har utsikt mot Torget og havna i Svolvær, og har plass til henholdsvis 80 og 25 personer. Vi håper selvfølgelig at snøen daller lett og fin utenfor de store vinduene i restauranten, men på akkurat dette punktet kan vi dessverre ikke gi noen garantier… 

Prisen på julebord er 695 kr pr. pers.

Overnatting
Med to hoteller og et flott rorbuanlegg i Svolvær, tilbyr vi pakker med julebord på Du Verden og overnatting på Fast Hotel eller Rorbuanlegget Svolvær Havn. Vi kan også være behjelpelig med å ordne transport, eksempelvis busstransport fra arbeidsstedet fredag ettermiddag.

• Pakkepris med overnatting på Fast Hotel:
1.095 kr pr. pers. i dobbeltrom. (+200 kr for enkeltrom). Ønskes en ekstra overnatting, dagen før eller etter julebordet: 495 kr. pr. pers. i dobbeltrom (+200 kr for enkeltrom).
Mer informasjon om våre hoteller finner du på www.fasthotels.no

• Pakkepris med overnatting på Rorbuanlegget Svolvær Havn:
1.295 kr pr. pers. dobbeltrom. (+300 kr for enkeltrom). Ønskes en ekstra overnatting, dagen før eller etter julebordet: 695 kr. pr. pers. i dobbeltrom (+300 kr for enkeltrom).
Hver rorbu har tre separate soverom, og egner seg for grupper. Felles stue og kjøkken. 

Mer informasjon om våre rorbuer finner du på www.svolvaerhavn.no

Datoer for julebord på Du Verden:

Fredag 16. november
Lørdag 17. november
Fredag 23. november FÅ PLASSER
Lørdag 24. november FÅ PLASSER
Fredag 30. november FÅ PLASSER
Lørdag 1. desember FÅ PLASSER
Fredag 7. desember FÅ PLASSER
Lørdag 8. desember FÅ PLASSER
Fredag 14. desember
Lørdag 15. desember
Våre åpningstider i julen

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.duverden.no/svolvar/

Login Form

Who's Online

We have 115 guests and no members online