Her er programmet for jula på Du Verden

_DSC9380

OBS! 
DENNE ARTIKKELEN ER FRA JULA 2019. Info om årets julebord (2020) finner du her (klikkbar lenke)

Vi legger opp til en innholdsrik advents- og juletid på Du Verden. Julebord, julelunsj og familiejulebord er bare noe av det vi frister med.

Førjula er definitivt mer enn «bare» julebord på Du Verden. Men selve julebordet er naturligvis en viktig del av det hele. I bedrifter, vennegjenger og familier er julebordet gjerne blitt en institusjon.


Familiejulebord
Hver søndag i desember (1. desember, 8. desember, 15. desember og 22. desember) gjør vi i stand familiejulebord i restauranten. Det kan være lurt å booke god tid i forveien om dere skal være sikret plass på ønsket dato. 

Pris: Familiejulebordet (buffet) koster 325 kr pr. pers. Halv pris for barn under 12 år. 

Julelunsj
Siste uka før jul er det blitt en tradisjon hos oss å invitere til julelunsj-buffet. Jula er tida for tradisjoner, og vi vil naturligvis verken skuffe eller endre på dette. Mange bedrifter booker plass på forhånd for å samle ansatte eller forbindelser til hyggelig samvær under julelunsjen siste uka før jul. Buffeten er klar fra klokken 11 i uke 51; fra mandag 16. desember til og med fredag 20. desember. 

Pris: 225 kr pr. pers for vår julelunsj-buffet.

Mange bedrifter booker plass på forhånd for å samle ansatte eller forbindelser til hyggelig samvær under julelunsjen.

AfterWork på fredag
Avrunding av uka eller starten på helga: Enten du ser sånn eller slik på det, er AfterWork på Du Verden blitt et populært samlingssted i Svolvær fredag ettermiddag. Nydelig mat serveres rett fra kjøkkenluka. Kjøtt, sushi, salater, brød, m.m. Vi tar naturligvis ikke AfterWork av plakaten i jula – tvert imot!

Pris: 245 kr pr. pers. 

Julebord-vorspiel på lørdag
I fjor innførte vi julebord-vorspiel som et pusterom mellom shopping og styling til julebordfesten. Vi serverer en pakke med lett og enkel mat på fjøl, og valgfri drikke. På drikkesiden kan det velges mellom, brus, øl, vin eller «bobler». Julebordvorspielet avholdes hver lørdag i julebordshelgene.

Pris: 225 kroner pr. pers

Julebandet 20. desember

Du Verden Juleband, bestående av Stian Kilvær, Stein og Peter Rasmussen, Arne Størmer, Elise Westerlund og Terje Brun, spiller også i år jula inn. Nye medlemmer i år er: Fredrik Olsen på perkusjon og Lena Hansen på vokal. 
Vi garanterer hyggelig stemning, mye folk og rause musikalske innslag. Og – garantert: Nordnorsk julesalme.
Julebandet spiller kl. 13 fredag 20. desember. Her kan det absolutt være lurt å bestille bord på forhånd.


Julebandet kan fint kombineres med julelunsj og/eller AfterWork (se over). 

Julebord: Sharing

Har du ikke bestilt julebord ennå, kan du være heldig å finne bord enkelte dager. Ledige plasser finner du enklest via vår elektroniske booking: https://www.duverden.no/svolvar/bestill-bord
Vi gjentar «sharing-suksessen» fra de siste år, dog med noen mindre justeringer. På våre julebord serveres tradisjonell, norsk julemat – ribbe og pinnekjøtt med tradisjonelt tilbehør – på bordet på fat og i skåler. Julebordsgjestene forsyner seg så mye og så ofte de ønsker. Det fylles på med velduftende julemat til alle er forsynt. 

Lutefisklag
Lutefisk inngår ikke i vårt sharingkonsept, men er dere fire personer eller flere, kan det bookes lutefisklag. Lutefisken på fat, mens alt det deilige tilbehøret står på bordet.
Enten dere nyter kjøtt eller lutefisk, rundes gildet av med Du Verdens egen riskrem og/eller karamellpudding til dessert.
Våre julebordhelger er fredag og lørdag fra om med 15./16. november til og med 20./21. desember.

Pris: Enten du velger vårt sharing-konsept eller lutefisklag, er prisen for julebord inkludert dessert: 695 kr pr. pers. 

Romjula

Etter måneder, uker og dager med julemat på fat og i skåler, rensker vi menyen for julemat tredje juledag. Fra da vil vi tilby en lettere meny på Du Verden. I realiteten er det «januarmenyen» som gjør sitt inntog i romjula. Menyen presenteres senere.

Velkommen til Du Verden i førjula, romjula og selvfølgelig på nyåret!


Du Verden i Svolvær søker ny kjøkkensjef

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.duverden.no/svolvar/

Login Form

Who's Online

We have 205 guests and no members online