Du Verden i Svolvær søker ny kjøkkensjef

_DSC9036_NETT Kjøkkensjef på Du Verden i Svolvær, Jostein Tveit, blir matfaglig ansvarlig for Du Verden-restaurantene i Bjørback-gruppen i Svolvær og Tromsø. Han leter nå etter sin egen erstatter til stillingen som kjøkkensjef i Svolvær.

Hvis du har lidenskap for god mat og fornøyde gjester, kan du være den vi leter etter til å lede vårt kjøkken i Svolvær. 

 Med Lofoten som en av landets mest populære destinasjoner og en restaurant plassert midt i det travle smørøyet på havna, kan vi garantere spennende utfordringer på Du Verdens kjøkken i Svolvær.

– Er du en person som liker høy puls, foredling av gode råvarer og en variert arbeidshverdag, kan denne jobben absolutt være noe for deg, sier Jostein Tveit.
Tveit leter i realiteten etter sin egen erstatter. Han kom tilbake til Du Verden i mai, og har siden satt et tydelig preg på menyen. Idet en ny kjøkkensjef er på plass, tar Jostein Tveit fatt på nye oppgaver og utfordringer som matfaglig ansvarlig for Du Verden-restaurantene i Bjørback-gruppen i Svolvær og Tromsø.
– Som kjøkkensjef blir du del av et flott team her i Svolvær. Godt samhold og hyggelig arbeidsmiljø sørger for at trivselen alltid er på topp, smiler Tveit.

I Svolvær kommer du tett på fjellene og havet. Den storslåtte naturen tiltrekker folk fra alle verdenshjørner og Svolvær har samtidig blitt en urban møteplass med et rikt kulturliv og mange aktiviteter til alle årstider. Midt i sentrum, med fantastisk utsikt mot torget og havna, ligger Du Verden - unikt plassert for å skape minneverdige opplevelser for våre gjester.
– Som kjøkkensjef kommer du inn i en velrenommert og veldrevet restaurant. Kjøkkenet er topp moderne og oppgradert med alle nødvendige fasiliteter. Vi har delt inn i tre hovedavdelinger: grill, pizza og sushi. Menyen er basert på gode, nordnorske råvarer, sier Tveit.

Daglig leder på Du Verden i Svolvær, Lasse Bjørback, forteller at bedriften kan være behjelpelig med bolig til den rette søkeren.
– Vi har den siste tiden jobbet med å få på plass nøkkelpersonell i Bjørback-gruppens virksomhet, og på Du Verden er det sterke team både i Svolvær og Tromsø. Verdien av gode ansatte kan ikke settes høyt nok. Du Verden har samtidig en spennende utvikling, hvor vi opplever stadig økende interesse fra gjester og potensielle ansatte, sier Bjørback.
 ,
Som kjøkkensjef vil du ha ansvar for den daglige driften av kjøkkenet, herunder varebestillinger, IK-mat og oppretting av vaktlister. Vi ønsker at du har kokkefagbrev, relevant erfaring og genuin interesse for matfaget. Like viktig er gode evner til ledelse og teamsamarbeid - ikke minst at du at du har en utpreget serviceinnstilling overfor gjester og kolleger.

Du Verdens kjøkken i Svolvær er topp moderne og har alle fasiliteter. Som kjøkkensjef vil du få lederansvar og varierte arbeidsoppgaver.
Weekend Jazz på Du Verden Svolvær
Copy of Julebord på Du Verden i Svolvær

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.duverden.no/svolvar/