Gjelder f.o.m. 19. november

Selskapsmeny Jul 2019, alternativ 1

Forrett

Røkt Hvalkjøtt og kreklingsirup

Rømme, rødløk og knekkebrød

Allergener: Gluten, melk

Hovedrett

JULETALLERKEN

ribbe og pinnekjøtt, rødkål, kålstappe, eplekompot, julepølse og sjysaus

Allergen: gluten, egg, melk, selleri

Dessert

Multe pannacotta med pasjonsfrukt

Allergener: egg, melk

3 retters 635,- kr, med vin 985,-

2 retters 495,- kr, med vin 720,-

Selskapsmeny Jul 2019, alternativ 2

Forrett

Røkt Hvalkjøtt og kreklingsirup

Rømme, rødløk og knekkebrød

Allergener: Gluten, melk

Hovedrett

LUTEFISK ( spis så mye du vil!)

serveres med ertepure, bacon i fett, amadinepotet, gulrøtter, sennep og sennepsaus

Allergener: gluten , fisk , egg, melk, sennep

Dessert

Multe pannacotta med pasjonsfrukt

Allergener: egg, melk

3 retters 670,- kr, med vin 1020,-

2 retters 530,- kr, med vin 760,-