Selskapsmeny alternativ 1

Forrett

Røkt Hvalkjøtt og kreklingsirup

Rømme, rødløk og knekkebrød

Allergener: Gluten, melk

Hovedrett

REINSDYRFILET

Potet og purreløksterte, asparges, bacon, sopp, kastanjer, syltet rødbeter, selleri pure og kjøttglace

Allergener: melk, nøtter, selleri

Dessert

Sjokoladefondant

Vaniljeis og bringebærsaus

Allergener: Gluten, egg, melk

3 retters 665,- kr, med vin 1010,-

2 retters 540,- kr, med vin 770,-

Selskapsmeny alternativ 2

Forrett

Røkt Hvalkjøtt og kreklingsirup

Rømme, rødløk og knekkebrød

Allergener: Gluten, melk

Hovedrett

GRILLET TØRRFISK

Grønnsaker og poteter, stekt bacon Sennep og smørsaus

Allergener: Fisk, melk, sennep

Dessert

Sjokoladefondant

Vaniljeis og bringebærsaus

Allergener: Gluten, egg, melk

3 retters 615,- kr, med vin 960,-

2 retters 470,- kr, med vin 700,-