Julemeny 2018

Gjelder f.o.m. 20. november

Forrett:

BRENT KVEITE

Soyakuler, syrlig eple, grønnolje og Blåskjellsaus

149,-

Allergen: skalldyr, fisk, soya, melk

Hovedrett:

LUTEFISK

serveres med ertepure, bacon i fett, amadinepotet, gulrøtter, sennep og sennepsaus

445,-

Allergen: gluten, fisk, egg, melk, sennep

JULETALLERKEN

Ribbe og pinnekjøtt, rødkål, kålstappe, eplekompot, julepølse og sjysaus

379,-

Allergen: gluten, egg, melk, selleri

RIBBETALLERKEN

rødkål, julepølse, gulløyepotet og sjysaus

335,-

Allergen: gluten, egg, melk, selleri

PINNEKJØTT

kålstappe, julepølse, gulløyepotet og løksmør

375,-

Allergen: gluten, melk, selleri

Dessert:

CREME BRULEE

135,-

Allergen: melk, egg

MULTEKREM I KROMKAKEHUS

155,-

Allergen: Gluten, egg, melk